Hvidevareservice i topkvalitet

​Hos Flemming Bager udfører vi alle typer hvidevareservice. 

Står du derfor med en opvaskemaskine, der ikke kører helt som den skal, eller andre maskiner i hjemmet har problemer, kan du kontakte os - så kommer vi ud og ser på den.

Alle kunder kan komme til os for hvidevareservice. Vi løser opgaver inden for landbruget, for industrivirksomheder og for privatkunder. Der er ikke nogen opgave, der er for stor eller for lille for os med hvidevareservice.


​Faguddannet personale til udførelse af hvidevareservice

Vi laver altid et stykke arbejde af kvalitet til gode priser. Vi sender altid en medarbejder ud, der har styr på, hvad han laver, da alle vores ansatte er faguddannede inden for hvidevareservice.

Udover at levere et arbejde af høj kvalitet, sørger vi selvfølgelig for at overholde de tidspunkter og aftaler, vi indgår med kunden. Det er vores prioritet at imødekomme dine behov og ønsker, så vi udfører installationer og hvidevareservice, der passer til dit budget og specifikationer.

​​Salg af hvidevarer i Ejby ved Assens & Middelfart

Vi udfører ikke kun hvidevareservice. Du kan også handle nye hos os. Så skulle det vise sig, at de gamle hvidevarer ikke længere virker, har du altid mulighed for at købe nye hos os. Vi forhandler kun produkter, som vi mener, er af en god kvalitet.


​Så hvis du har brug for en professionel elektriker til at komme og udføre hvidevareservice hos dig, eller du skal købe nye hvidevarer så kontakt os på telefon 64 46 13 72 eller på mail: flemming.bager@mail.dk.

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt