Energioptimering - formindsk strømforbruget og spar penge

​De fleste kan spare mange penge på el-regningen med en energioptimering ved at få installeret løsninger, der enten producerer strøm eller som bruger mindre strøm end de gamle apparater. 

Ved at sænke sit energiforbrug med en energioptimering sparer du ikke kun penge, du gør også sin husstand eller virksomhed mere miljøvenlig og bæredygtig.


​Få en energioptimering med solcelleanlæg

Hos Flemming Bager tager vi ud og sætter store som små solceller op for private såvel som erhvervskunder i forbindelse med f.eks. energioptimering. Solceller er en rigtig god investering i enhver bygning, da det kan gøre den selvforsynende med strøm, hvilket får markedsværdien af bygningen til at stige og sørger for effektiv energioptimering. 

Solceller betaler sig bedst, hvis du kan bruge strømmen, når den bliver produceret. Det vil sige, når solen skinner. Har du ikke mulighed for at bruge strømmen, når den bliver produceret, kan du i stedet sælge den.

Udskiftning til LED lys

En anden måde at spare på strømmen på og udfører energioptimering på er ved at skifte alle traditionelle lyskilder ud med LED pærer. Disse giver ofte et lige så godt lys, men bruger langt mindre energi på at lave lyset. Hos Flemming Bager tager vi ud og skifter dit gamle lys ud med LED lys.

 

Har du for eksempel mange lysstofrør, skifter vi disse ud med LED. Her vil du opleve store besparelse på energiforbruget og igen sikre effektiv energioptimering.

Med vores energioptimering kan vi også tilbyde energiopsamling på fabrikker. Dette består af, at vi kommer ud og opsætter målere på fabrikkens maskiner, der viser hvor meget energi den enkelte maskine bruger.

Har du derfor brug for en energioptimering i Ejby nær Middelfart, Bogense & Assens så kontakt os allerede i dag på telefon 64 46 13 72 eller på mail:​ flemming.bager@mail.dk.​​

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt