Tyverisikring af hus for private boligejere

Hos Aut. Elinstallatør Flemming Bager i Ejby tilbyder vi tyverisikring af hus for private boligejere i Middelfart, Assens og Bogense. 

Ønsker du at føle dig mere tryg og sikker i hverdagen, kan vi hjælpe med en række forskellige tiltag, der har til hensigt at minimere risikoen for tyveri og indbrud.

Vi kan hjælpe med fuld montering og opsætning af tyverisikring, som eksempelvis tyverialarm og videoovervågning i fællesskab. Vi kan endvidere skræddersy en løsning helt unik til dig, som imødekommer dine ønsker og krav, så du kan føle dig sikker i dit eget hjem. Gør en god investering for dig selv og din familie med indbrudssikring i høj kvalitet, der har en præventiv effekt.

Professionel tyverisikring af hus tilbydes

Der er mange ting, der kan få dig til at føle dig mere sikker i din bolig – fx en røgalarm, privatalarm, tyverisikring af døre og tyverisikring af vinduer.​

Vi er specialister i generel tyverisikring af hus i et varierende omfang og kan komme med vores anbefalinger til, hvad vi mener vi, vil være et godt sikkerhedstiltag i dit konkrete tilfælde.

Vi fører blandt andet Blue Install-produkter, som i vores optik er noget af det bedste på markedet netop nu inden for sikring mod tyveri og indbrud. 

Ønsker du rådgivning til at vælge den rette løsning, står vi til rådighed. Du kan altid kontakte os ved behov, så kommer vi gerne forbi og giver vores faglige vurdering.

Kontakt os i dag for en aftale

Vil du have en aftale, hvor vi kommer forbi og ser på tyverisikring af hus samt giver et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på telefon 64 46 13 72 eller skrive til flemming.bager@mail.dk.

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt