Videoovervågning giver større tryghed

Føler du dig utryg i hjemmet eller på arbejdet?

Et overvågningskamera er i den grad med til at skabe større tryghed i form af sin blotte tilstedeværelse. Det har en gavnlig præventiv effekt, der i højere grad skræmmer tyve væk. Har du lagerhaller eller industribygninger, du gerne vil have overvåget, tilbyder vi hos Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS udendørs videoovervågning samt indendørs.

Vi har mange års erfaring med skræddersyede løsninger, som eksempelvis trådløse overvågningskameraer der filmer, hvor du vil have dem installeret

Vi forhandler og monterer vi overvågningskamera hos private og erhverv i Middelfart, Ejby, Assens og Bogense.​

Professionel videoovervågning til private og erhverv

Ønsker du videoovervågning til private eller videoovervågning til erhverv, er der mange muligheder for at få en løsning, der er tilpasset dine unikke ønsker, krav og behov.

Om det er parkeringspladser, lagerhaller, butikker eller din private bolig, er ikke afgørende. Vi leverer overvågning i høj kvalitet, der giver dig tryghed og ro i sindet.

Vi kan levere alt fra små og store systemer, der er ganske avancerede, til de helt simple.

Er du interesseret, rådgiver vi dig gerne om de mange systemer, således at du ender med videoovervågning, der passer til dig og dine behov samt økonomi. Lad os høre mere om, hvad du gerne vil have.


Kontakt os i dag for nærmere aftale

Vil du have et godt og uforpligtende tilbud på overvågningskamera inklusive montering, er du velkommen til at kontakte os på telefon 64 46 13 72 eller skrive til flemming.bager@mail.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt