Luft til luft varmepumpe i høj kvalitet

Søger du en luft til luft varmepumpe til din bolig eller virksomhed i Ejby, Middelfart, Assens eller Bogense? 

Som din elektriker tilbyder vi flere typer varmepumper i luft til luft, samt fuld montering og installering af varmepumpe, så du ikke skal foretaget dig noget som helst. Du skal blot nyde et forbedret indeklima.

Hvordan virker en luft til luft varmepumpe? Den fungerer således, at den anvender luften udenfor til at nedkøle luften indenfor. Det gør den ved hjælp af, at luften udenfor tages ind i en fordamper, hvor der tilsættes et kølemiddel, der koger ved minus 20 grader. Når det koger, fordamper det og presses gennem kompressoren.​

Konkurrencedygtige priser på luft til luft varmepumpe

Hvad koster en luft til luft varmepumpe? Det kommer helt an på anlæggets størrelse og kvalitet.

Ønsker du en konkret pris på luft til luft varmepumpe, kan du kontakte os for at høre mere om vores udvalg samt montering. Vi har mange års erfaring med opsætning af alle typer pumper, hvorfor vi også kan hjælpe dig.

Er du interesseret i rådgivning og vejledning, så du ender med den rigtige løsning, står vores dygtige medarbejdere til rådighed og kan hjælpe dig. 

Vi udfører også service og vedligehold på alle vores varmepumper, så du altid har en at rette henvendelse til, hvis der på sigt skulle ske noget.​

Ring eller skriv for priser og meget andet

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på luft til luft varmepumpe til din private bolig eller virksomhed, hvorfor du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 64 46 13 72 eller skrive til flemming.bager@mail.dk.

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt