Hvidevare salg - alle slags hvidevarer

​Hos Flemming Bager kan du købe dine næste hvidevarer. 

Vi tilbyder nemlig salg af hvidvare. Her har vi alt fra køleskab til salg til fryser til salg. Vi har et stort udvalg, hvor vi forhandler helt nye produkater fra alle mærker. På den måde har du noget at vælge imellem, når du handler hvidevarer hos os.


​Skulle der alligevel være en helt bestemt model, du gerne vil have, men som vi ikke har, kan vi med vores hvidevare salg bestille den hjem til dig.

​​Konkurrencedygtige priser med vores hvidevare salg

Vi er medlem af El Salg, hvilket betyder vi kan tilbyde hvidevare salg til vores kunder til fordelagtige priser. Vi får løbende tilbud fra El Salg omkring hvidevarer, som vi kan sælge til en god pris.

Har du derfor brug for nye hvidevarer i hjemmet, så kan du tage kontakt til os. Vi udfører hvidevareservice, hvor vi tager ud til og undersøger dine apparater og vurderer, om de skal udskiftes med nye, eller om de blot kan repareres. Viser det sig du skal have nye hvidevare, kan vi komme med anbefalinger og give jer et godt tilbud.

​Hvidevarer i Ejby nær Assens & Middelfart

Hos Flemming Bager har vi en vision om at være totalleverandører, når det kommer til alle former for elinstallationer og el-opgaver. Derfor tager vi os også af service for vores kunder. Vi er altid kvalitetsbevidste og udfører derfor også et godt stykke arbejde, som vores kunder bliver tilfredse med.

Vil du høre mere om vores hvidevare salg, kan vi kontaktes på telefon 64 46 13 72 eller på mail: flemming.bager@mail.dk.

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00​

Firmainformation

Aut. Elinstallatør Flemming Bager ApS​

Algade 36 - 38, 5592 Ejby

Telefon: 64 46 13 72

Butikkens åbningstider:

Mandag - torsdag fra kl. 15.00 - 17.00

CVR: 35840664

Vil du kontaktes af en af vores eksperter?

Udfyld formularen, så vil du blive ringet op af en fagmand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt